servicii-stomatologice-plata-rate.jpg

 

Incepand de astazi 27.05.2020, clinica noastra prin parteneriatul cu TBI Credit, ofera pacientilor posibilitatea de plata in rate a tratamentelor, fiind singura solutie de finantare dedicata celor ce isi doresc sa acceseze servicii stomatologice de calitate.

Prin acesta solutie pacientii nostri pot beneficia de credite pentru tratamente stomatologice cu valoarea cuprinsa intre 300 lei pana la 40000 lei pe o perioada de pana la 60 de luni.


caria-de-biberon.jpg

05/03/2020 Dintii la copii0
​Cand vorbim despre dintii de lapte cariati, cariile de biberon evolueaza mult mai rapid si un mic punct pe dinte se poate transforma intr-o carie profunda. Si de aici nu mai decat un pas pana la pierderea dintelui. Dar de ce sa ajunem la extractie cand putem sa ne informam? Afla in acest articol despre cauzele, simptomele, preventia si tratamentul cariei de biberon.

fatete_dentare_fara_slefuire.jpg

Fatetele se pot aplica prin 2 proceduri, cu slefuirea dintilor, adica cu preparatie, sau fara slefuire („no prep”). Desi exista mai multe tipuri de fatete dentare realizate din compozit sau materiale precum zirconiul sau ceramica (Lumineers, Emax, etc), nu toate fatetele pot fi utilizate oricand si oricum in metoda No Prep.

fatetarea_dintilor.jpg

​Preocuparea pentru estetica dentara si dento-faciala a crescut foarte mult in ultimii ani, astfel incat, in fiecare zi, pacientii ne intreaba ce pot face pentru a-si imbunatati aspectul estetic al danturii, de a beneficia de dinti albi, drepti si stralucitori. Exista multe solutii in acest sens, insa frecvent varianta optima este procedura denumita „fatetarea dintilor”.

Come as you are

Contacteaza-ne acum

Vrei sa te programezi la o consultatie, sa urmezi un tratament stomatologic sau … vrei sa ne saluti? ​Oricare ar fi motivul, ne-ar placea sa vorbim cu tine.


TELEFOANE & EMAIL

+40 751 051 096
+40 314 257 954
contact@drnassar.roADRESA CLINICA

Putul lui Zamfir 16
Bucuresti, Sector 1
Cod postal 011683Urmareste-ne

Social Media

Vrei sa ne imprietenim? Hai pe retelele de socializare!Copyright Dr. Nassar 2020. Toate drepturile rezervare.

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Nassar?
Incepe conversatia acum!