Cookies & date cu caracter personal

POLITICA DE CONFIDENTIALITATE

INTRODUCERE

VA RUGAM CITITI CU ATENTIE TERMENII SI CONDITIILE INAINTE DE A UTILIZA ACEST SITE. Utilizarea acestui site semnifica acordul dumneavoastra cu termenii, conditiile si politicile de „Cookies„ si „Confidentialitate a datelor cu caracter personal„. Daca nu sunteti de acord cu termenii si conditiile de utilizare, nu folositi acest site. Termenii si conditiile prezente pot fi modificate in orice moment.

POLITICA COOKIES


Ce sunt cookie-urile?

Cookie-urile sunt fişiere mici sau părţi dintr-un fişier salvate pe calculatorul/ terminalul mobil al unui utilizator de internet, create şi ulterior, citite de către aplicaţia web, care pot conţine informaţii ce au un caracter personal (cod de identificare al utilizatorului, preferinţe personalizate sau un istoric al paginilor vizitate). Site-urile folosesc cookie-uri pentru a facilita oferirea către utilizatori a unor funcţionalităţi care nu puteau fi îndeplinite în lipsa acestora de protocolul http, protocol de tip text care este cel mai des utilizat pentru accesarea informaţiilor în internet de pe servere Web (www). Aceste functionalităţi constau în managementul sesiunilor utilizatorilor, păstrarea unei sesiuni autentificate, pastrarea preferinţelor pe o pagină vizitată, a produselor într-un coş de cumpărături şi altele.

Tracking Cookie

Website-ul contine „tracking cookie”-uri, care înregistreaza preferinţele web ale utilizatorilor, ajutând proprietarii aplicaţiilor web să ofere vizitatorilor acestora un conţinut adecvat şi/sau reclame diferenţiate. Browserele web oferă funcţionalităţi care permit utilizatorilor să opteze ca preferinţele lor să nu fie înregistrate. Paginile web folosesc servicii de tracking cookie pentru a personaliza şi îmbunătăţi relaţia stabilită prin utilizarea de către vizitatori a acestui site (ex. pentru accesul rapid la informaţiile de interes, optimizarea meniurilor de navigare, etc.). Când accesezi site-ul ca vizitator, un cookie este trimis către browser-ul tău de internet şi salvat pe hard-disk-ul computerului tău, dar poţi bloca salvarea cookie-urilor prin modificarea setărilor browser-ului tău. Poţi bloca utilizarea oricărui cookie din setările browser-ului tau. In functie de browser-ul folosit poti accesa ghidul de blocare/ stergere a cookies prin link-urile de mai jos.

Mozilla Firefox Internet Explorer Google Chrome Safari Opera

Lista completă a modulelor cookie este:

_ga – Pentru a distinge utilizatorii;

_gid – Pentru a distinge utilizatorii;

_gat – Folosit de serviciul Google Analytics;

__utma – Pentru a distinge utilizatorii si sesiunile;

__utmt – Pentru a accelera rata de raspuns;

__utmb – Folosit de serviciul Google Analytics;

__utmc – Impreuna cu __utmb cookie stabileste daca este vorba de o noua sesiune/vizita;

__utmz – Stochează sursa de trafic sau campania care explică modul în care utilizatorul a ajuns pe site;

trafic_h – Trafic.ro – Se foloseste pentru colectarea de statistici anonime, agregate despre interactiunea utilizatorului cu site-ul ;

trafic_v – Trafic.ro – Se foloseste pentru colectarea de statistici anonime, agregate despre interactiunea utilizatorului cu site-ul;

_icl_current_ – pentru localizarea tarii si limbii folosite;

PHPSESSID – pentru identificarea sesiunii;

Wp-settings – cookies WordPress pt individualizarea aspectului;

Datele colectate sunt informaţii statistice generale (inclusiv date demografice cum ar fi de exemplu: genul, vârsta, provenienţa). Folosim Google Analytics, un serviciu de analiza web, oferit de Google, Inc. (“Google”) https://developers.google.com/analytics/devguides/collection/analyticsjs/cookie-usage pentru a analiza utilizarea paginilor, interactiunea cu paginile şi opţiunile de navigare ale vizitatorilor pe site şi anonimizăm caracteristicile analizate (cunoscute şi ca indicatori de masurare web). Dând clic pe bara de navigare „Sunt de acord cu utilizarea modulelor cookie”, accepţi cookie-urile utilizate de noi. Dacă nu eşti de acord cu utilizarea modulelor cookie, poţi bloca oricare cookie din setările browserului tău.

Aveţi la dispoziţie următoarele site-uri cu scopul de a oferi mai multe informaţii privind opţiunile din mediul online: http://www.youronlinechoices.com/ro/ precum şi http://www.allaboutcookies.org/ sau http://www.cookiecentral.com/c_concept.htm.

Restrictii in utilizarea materialelor

Acest site este protejat prin dreptul de autor. Orice text sau material grafic pe care il copiati, tipariti, sau descarcati este sub licenta Centrul Medical Dentist International SRL (“Dentist International SRL”) exclusiv pentru uz personal, non-commercial, cu conditia de a nu mofica sau sterge nota privind dreptul de copyright, marca sau alte note privind proprietatea intelectuala.

Daca descarcati software din acest site, inclusiv toate fisiere si imaginile continute sau generate de software, si datele adiacente (denumite in continuare “Software”) sunt considerate ca fiind sub licenta Dentist International SRL, exclusiv pentru uz personal si non-comercial. Dentist International SRL nu transfera nici titlul si nici drepturile de proprietate intelectuala asupra Software-ului. Dentist International SRL detine titlul deplin si complet asupra Software precum si toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Nu aveti permisiunea sa comercializati, redistribuiti sau reproduce Software, nici sa il decompilati, sa ii modificati structura, sa dezasamblati Software-ul intr-o forma perceptibila. Toate marcile si logourile sunt detinute de Dentist International SRL sau detinatorii licentei si nu aveti permisiunea sa le copiati sau utilizati in nici un mod.

Acest site este controlat si operat de Dentist International SRL de la sediul sau. Dentist International SRL nu are obligatia ca materialele din acest site sa fie potrivite sau disponibile pentru utilizare in alte locatii. Cei care acceseaza situl din alte locatii o fac pe propria raspundere si raspund legal, in conformitate cu legislatia locala. Nici un software nu va fi descarcat sau exportat din acest site.

Rezerve si Limitari de Raspundere; Alte Declaratii

Dentist International SRL poate modifica, repozitiona, elimina sau adauga portiuni la acest site in orice moment.

MATERIALELE DIN ACEST SITE SUNT PUSE LA DISPOZITIE “CA ATARE” SI FARA NICI UN FEL DE GARANTII EXPRESE SAU IMPLICITE. Dentist International SRL NU GARANTEAZA SI NU ARE NICI O OBLIGATIE LEGATA DE UTILIZAREA SAU REZULTATUL UTILIZARII CONTINUTULUI SAU MATERIALELOR DIN ACEST SITE PRIVIND CORECTITUDINEA, ACURATETEA SAU SIGURANTA.

IN MASURA PERMISA DE LEGILE APLICABILE, Dentist International SRL ISI REZERVA TOATE GARANTIILE, EXPRESE SAU IMPLICITE, INCLUZAND DAR FARA A SE LIMITA LA GARANTIILE COMERCIALE, ADECVAREA PENTRU UN SCOP SPECIFIC SI NON-INCALCAREA. Dentist International SRL NU GARANTEAZA ACURATETEA, TOTALITATEA SAU UTILITATEA INFORMATIILOR CONTINUTE IN ACEST SITE. Dentist International SRL NU GARANTEAZA CA FUNCTIILE CONTINUTE IN MATERIALELE DISPONIBILE PE ACEST SITE VOR FI NEINTRERUPTE SAU FARA ERORI, CA INADVERTENTELE SAU MATERIALELE VOR FI CORECTATE, CA SITUL SAU SERVERUL CARE LE PUNE LA DISPOZITIE NU CONTINE VIRUSI SAU ALTE COMPONENTE VATAMATOARE. DUMNEAVOASTRA (NU Dentist International SRL) VA ASUMATI INTREGUL COST AL SERVIICIILOR NECESARE DE REPARARE SI MODIFICARE.

IN NICI O CIRCUMSTANTA, INCLUZAND FARA A SE LIMITA LA, NEGLIJENTA, Dentist International SRL NU VA FI RESPONSABIL PENTRU NICI O DESPAGUBIRE SPECIALA SAU SEMNIFICATIVA REZULTATA DIN UTILIZAREA SAU INCAPACITATEA DE UTILIZARE A SITULUI SAU ALTE MATERIALE CARE POT FI DESCARCATE, CHIAR DACA Dentist International SRL SAU REPREZENTANTII SAI AU FOST INFORMATI ASUPRA POSIBILITATII UNOR ASEMENEA PAGUBE. IN NICI O CIRCUMSTANTA Dentist International SRL NU ESTE RESPONSABIL IN TOTALITATE IN FATA DVS. PENTRU TOATE PAGUBELE, PIERDERILE SAU ACTIUNILE (FIE PRIN CONTRACT FIE ALTFEL), CARE DEPASESC SUMA PE CARE ATI PLATIT-O CATRE Dentist International SRL, DACA EXISTA, PENTRU PRODUSELE SI/SAU SERVICIILE ACHIZITIONATE DE PE ACEST SITE.

LEGEA APLICABILA NU POATE PERMITE EXCLUDEREA GARANTIILOR IMPLICITE, SAU LIMITARILE DE RESPONSABILITATE ANTERIOR MENTIONATE, ASTFEL CA EXCLUDERILE DE MAI SUS NU VA POT FI APLICATE.

Legaturi (linkuri) catre alte situri

Pentru a oferi informatii relevante care nu au fost gasite pe siteul nostru si pentru a facilita cumpararea online, Dentist International SRL poate pune la dispozitie linkuri de la siteurile noastre care terte siteuri. Dentist International SRL incurajeaza utilizatorii sa citeasca politicile de confidentialitate ale tertelor siteuri inainte de a trimite informatii personale”

Conformitati

Daca un vizitator al acestui site raspunde solicitarii Dentist International SRL cu informatii incluzand data feedback, precum intrebari, comentarii, sugestii cu privire la site sau continutul oricarui element, asemenea informatii se presupun a fi ne-confidentiale si Dentist International SRL nu va avea nici o obligatie cu privirea la aceste informatii. In plus, Dentist International SRL va avea libertatea sa reproduca, utilizeze, sa faca publice, sa prezinte, expuna, transmita, efectueze, sa creeze lucrari derivate si sa distribuie informatia catre alte persoane conform legislatiei, si sa autorizeze alte persoane in legatura cu acestea. Mai mult Dentist International SRL va avea libertatea de a utiliza orice idee, concept, know-how sau tehnica continuta in aceste informatii in orice scop, inclusiv si fara a se limita la: dezvoltarea, producerea, promovarea si comercializarea produselor si altor elemente incorporate in aceasta informatie. Prezentul paragraf nu se aplica in cazul oricaror informatii personale (precum: nume, adresa postala si adresa de e-mail), a caror utilizare este guvernata de politica de confidentialitate a Dentist International SRL.

Luand in considerare eforturile continue ale Dentist International SRL de a dezvolta si imbunatati aceste produse si de a oferi un feedback utilizatorilor sai, sunteti de acord sa transferati asemenea idei, concepte, know-how si tehnici catre Dentist International SRL fara nici o compensatie. Va declarati acordul sa efectuati oricare si toate documentele pe care Dentist International SRL le poate solicita in mod rezonabil cu privire la confirmarea dreptului de proprietate al Dentist International SRL si al dreptului nelimitat de a utiliza semenea idei, concepte, know-how si tehnici.

Sunteti responsabil in mod exclusiv pentru continutul oricarui comentariu pe care il faceti. Agreati ca nici un comentariu trimis de dvs. catre acest site: (i) nu va viola nici un drept al nici unei terte parti, incluzand dreptul de copyright, marca, drepturi de proprietate intelectuala, privind confidentialitatea sau de alta natura; (ii) nu va fi si nu va contine material defaimatoare sau de alta natura, ilegale, abuzive sau obscene sau nu va constitui o incalcare a secretelor comerciale/de afaceri catre o terta parte; si (iii) nu va desconsidera produsele sau serviciile oricarei terte parti. Veti fi de accord sa nu trimiteti nici o informatie personala (alta decat adresa de e-mail sau aliasul) prin email catre alti utilizatori sau prin mesajele postate de catre dvs pe acest site.

Incetare

Prezentul Acord este in vigoare pana cand inceteaza la solicitarea dvs sau a Dentist International SRL. Puteti inceta prezentul accord in orice moment renuntand la utilizarea acestui site, cu conditia ca utilizarea anterioara sa fi respectat conditiile prezentului acord. Dentist International SRL poate inceta prezentul acord in orice moment, fara o notificare prealabila, si in consecinta sa refuze accesul dvs pe site, la discretia sa, pentru orice motiv, inclusiv si fara a se limita la nerespectarea ternenilor si conditiilor prezentului Acord. La terminarea prezentului Acord, fie de catre dvs, fie de catreDentist International SRL, trebuie sa distrugeti imediat toate materialele descarcate sau obtinute prin alte metode de pe acest website, precum si toate copiile acestor materiale, efectuate prin termenii acestui acord sau prin alte metode.

POLITICA PRIVIND PROTECȚIA ȘI CONFIDENȚIALITATEA DATELOR CU CARACTER PERSONAL


DENTISTS INTERNATIONAL SRL („Clinica”, sau „Operatorul) cu sediul în București, Strada Puțul lui Zamfir 16, înmatriculată la Registrul Comerţului sub numărul J40/8812/2014, C.U.I. 32194630, în vederea prestării de servicii medicale, colectează și prelucrează date personale respectând Regulamentul UE nr. 679 din 27 aprilie 2016 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date (“GDPR”). Prin acestă informare vă explicăm modul în care datele dumneavoastră personale sunt utilizate de Clinică și scopul în care sunt folosite.

Ce înseamnă date cu caracter personal?
Datele personale reprezintă orice informație referitoare la o persoană fizică care este identificată sau identificabilă.

Sursa și tipurile de date personale colectate
Clinica colectează date personale direct de la dumneavoastră, de la clienții persoane juridice sau de la terți. În cazul în care trebuie să prelucram date cu caracter personal obținute de la terți persoane juridice, aceștia din urmă au obligația de va furniza informațiile necesare cu privire la utilizarea datelor cu caracter personal transmise.
Clinica, în activitatea desfășurată, prelucrează următoarele tipuri de datele cu caracter personal:
Detalii personale, cum ar fi: nume, prenume, CNP, sex, vârsta, înregistrări video de la camerele de supraveghere din incinta Clinicii.
Detalii de contact, cum ar fi: adresa de domiciliu, adresa de reședință, numărul de telefon, adresă de mail, număr de fax.
Categorii speciale de date cu caracter personal (date privind sănătatea), cum ar fi: boli anterioare, analize și medicamente administrate, date biometrice, radiografii și tomografii dentare.
Detalii de plată, cum ar fi: numărul contului bancar, numele și prenumele titularului contului/ cardului bancar în caz că plata este efectuată de o altă persoană.

Scopurile și temeiurile pentru prelucrarea datelor cu caracter personal
Clinica prelucrează datele dumneavoastră cu caracter personal astfel:

în scopul prestării de servicii medicale- servicii stomatologice conform situației specifice a pacientului, în conformitate cu 9 alineat 2) litera h) din GDPR (ex: întocmirea fișei pacientului,procesării datelor biometrice, procesării radiografiilor/ tomografiilor stomatologice).
în scopul gestionării relațiilor Clinicii cu dumneavoastră, inclusiv transmiterea de informații despre ofertele Clinicii conform articolului 6 alineat 1) litera f) din GDPR, respectiv în interesul legitim al Clinicii (ex: evidența programărilor în aplicația IT, gestionarea corespondentei uzuale, în scopul supravegherii video a spațiului Clinicii pentru asigurarea pazei bunurilor și persoanelor, activitate de marketing și publicitate).
în scopul prestării de servicii medicale – cercetare și documentare conform articolului 6 alineat 1) litera a) din GDPR, respectiv în baza acordului liber exprimat de pacient/ medic (ex: înregistrarea/ fotografierea diferitelor intervenții stomatologice și folosirea imaginilor pentru promovarea serviciilor Clinicii prin postarea acestora în spațiul virtual sau pe materiale promoționale).
în scopul respectării obligațiilor legale financiar fiscale specifice conform articolul 6 alineat 1) litera c) din GDPR, respectiv în vederea îndeplinirii unei obligații legale (întocmirea documentelor fiscale și încasarea contravalorii serviciilor medicale de la pacienții persoane fizice).

Dacă în viitor intenționăm să procesăm datele dvs. personale în alte scopuri decât cele pentru care au fost colectate, vă vom furniza informații cu privire la noile scopurile precum și orice alte informații relevante.

Categoriile de destinatari:
Pentru a facilita asigurarea de servicii medicale și în vederea îndeplinirii obligațiilor legale, Clinica poate comunica datele personale către împuterniciți, terți sau către autorități publice. Furnizarea informațiilor către împuterniciți și/ sau terți se va face cu respectarea prevederilor legale privind protecția și confidențialitatea datelor.

Durata prelucrării
Clinica va șterge datele dvs. personale imediat ce nu mai sunt necesare pentru scopurile enunțate mai sus. Datele personale cu privire la starea de sănătate vor fi păstrate pe întreaga perioada de timp prevăzută de dispozițiile legale în domeniul sănătății.

Drepturile dumneavoastră
dreptul la informare, respectiv dreptul de a primi detalii privind activitățile de prelucrare efectuate de Clinică;
dreptul de acces la date, respectiv dreptul de a obține confirmarea din partea Clinicii cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal, precum și detalii privind activitățile de prelucrare;
dreptul la rectificare, respectiv dreptul de a obține rectificarea datelor inexacte, precum și completarea datelor incomplete;
dreptul la ștergerea datelor („dreptul de a fi uitat”), în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
dreptul la restricționarea prelucrării în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege;
dreptul la portabilitatea datelor, respectiv (i) dreptul de a primi datele cu caracter personal într-o modalitate structurată, folosită în mod obișnuit și într-un format ușor de citit, precum și (ii) dreptul ca aceste date să fie transmise de către Clinică către alt operator de date, în măsura în care sunt îndeplinite condițiile prevăzute de lege. Acest drept poate fi exercitat, numai în măsura în care prelucrarea datelor furnizate a fost efectuată exclusiv prin mijloace automate și doar în cazurile în care extragerea acestora este fezabilă din punct de vedere al capacităților tehnice folosite de Clinică.
dreptul la opoziție – în ceea ce privește activitățile de prelucrare efectuate pentru scopuri de marketing direct, inclusiv activitățile de profilare; dreptul de opoziție se poate exercita în orice moment, prin transmiterea unei solicitări conform celor indicate mai jos;
dreptul de retragere a consimțământului – în cazul în care prelucrarea se bazează pe consimțământul dvs., aveti dreptul de a-l retrage in orice moment. Retragerea consimțământului nu afectează legalitatea prelucrării efectuate pe baza consimțământului înainte de retragerea acestuia.
dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale automate, respectiv dreptul de a nu fi subiectul unei decizii luate numai pe baza unor activități de prelucrare automate;
dreptul de a vă adresa Autorităţii Naţionale de Supraveghere a Prelucrării Datelor cu Caracter Personal accesând site-ul web www.dataprotection.ro sau instanțelor competente, în măsura în care considerați necesar.

Pentru mai multe detalii cu privire la activitățile de prelucrare efectuate de către Clinică, precum și cu privire la drepturile de care beneficiați în acest context și modalitatea de exercitare a acestora, puteți adresa o cerere la sediul nostru sau în format electronic către contact@drnassar.ro.

Este posibil ca periodic să actualizăm această politică și vă vom informa în acest sens ori de cate ori este necesar. Această versiune a politicii de prelucrare a datelor cu caracter personal a fost publicată în data de 24.05.2018.

Come as you are

Contacteaza-ne acum

Vrei sa te programezi la o consultatie, sa urmezi un tratament stomatologic sau … vrei sa ne saluti? ​Oricare ar fi motivul, ne-ar placea sa vorbim cu tine.


TELEFOANE & EMAIL

+40 751 051 096
+40 314 257 954
contact@drnassar.ro



ADRESA CLINICA

Strada Puțul lui Zamfir 16,
București 011683,
România



Urmareste-ne

Social Media

Vrei sa ne imprietenim? Hai pe retelele de socializare!



Copyright Dr. Nassar 2020. Toate drepturile rezervare.

ro_RORO
ro_RORO en_GBEN
Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Nassar?
Incepe conversatia acum!