Come as you are!

PRET ADITIE OSOASA

Pretul aditiei osoase si cele ale procedurilor conexe includ TVA. Descopera cat costa o aditie de os, factorii care influenteaza preturile si cum sa calculezi cat vei plati la final.
PROGRAMEAZA-TE ONLINE

CAT COSTA O ADITIE OSOASA?

​​Cu ani in urma ai extras un dinte sau mai multi ori ai pierdut dinti in urma unor traumatisme sau infectii. Toate acestea duc la diminuarea stratului osos, iar medicii denumesc acest aspect os resorbit. ​

​Acum te-ai decis sa inlocuiesti dintii lipsa cu implanturi dentare, insa acestea, datorita osului resorbit, nu se pot insera fara aditie osoasa. Pretul total al acestei procedurii difera de la caz la caz si este influentat de cativa factori.

FACTORI CARE INFLUENTEAZA COSTUL FINAL

1. Numarul dintilor ce necesita aditie; cu cat acesta este mai mare, cu atat pretul aditiei osoase creste.
2. Tipul de material folosit; exista 4 tipuri de grefe de os (biomateriale), fiecare avand un pret ce difera de la caz la caz.
3. Cantitatea de material pe care chirurgul o va folosi; pentru fiecare dinte ce necesita aditie de os se utilizeaza o cantitate variabila de biomaterial, pretul modificandu-se in functie de gramaj.

CUM SE CALCULEAZA PRETUL

​Cateodata, nu toti dintii ce urmeaza a fi inlocuiti cu implanturi necesita aditie de os. Astfel este posibil ca in unele zone osul sa fie suficient, deci aici pretul manoperei si al biomaterialelor va fi ZERO. In toate celelalte cazuri, pretul se calculeaza avand in vedere manopera si biomaterialele/ substituentii ososi utilizati.

MANOPERA

​Dupa cum spuneam mai sus, pretul operatiei de aditie osoasa este variabil in functie de numarul de dinti ce necesita aceasta procedura. Astfel costul manoperei se calculeaza dupa urmatoarea formula:

Nr. dinti lipsa ce necesita aditie osoasa x 133 euro/ dinte

BIOMATERIALE (SUBSTITUENTI OSOSI)

​Cele 4 tipuri de grefe osoase (biomateriale) au costuri diferite in functie de tipul si cantitatile utilizate, pretul fiecaruia calculandu-se per gram.

EXEMPLU DE CALCUL

EXEMPLUL #1
​In urma cu mai multi ani ti-a cazut un dinte si acum te prezinti la consultatie premergatoare implantului dentar. Doctorul te examineaza si stabileste ca ai nevoie de o aditie osoasa cu 0.5 grame prelevate din os propriu (autogrefa).

​Calculul de pret se va face astfel:
(133 euro x 1 dinte) + (0.5 grame x 0 euro) = 133 euro*

EXEMPLUL #2
Ai suferit o infectie in urma cu 10 ani si ti-au cazut 3 dinti pe care acum vrei sa-i inlocuiesti cu implanturi. Doctorul te consulta si stabileste ca nu iti poate preleva os din tesut propriu (autogrefa). In schimb, recomanda folosirea unei cantitati de 2 grame de xenogrefa de origine animala.

​Calculul de pret se va face astfel:
​(133 euro x 3 dinti) + (2 grame x 90 euro) = 579 euro

*NOTA: In cazul aditiei cu prelevare de os autolog, costul total va creste. Prelevarea osului propriu este o operatie suplimentara, la pretul manoperei adaugandu-se 130 euro. Acest cost nu se adauga decat in cazul aditiei cu autogrefa.

  • LISTA DE PRETURI
LISTA DE PRETURI
Aditie de os (cu prelevare os autolog) 2700 – 5400 Lei
Aditie De Os (cu biomateriale) 600 Lei/ dinte
Biomateriale os sintetic 1gr 90 Euro
Biomateriale os bovin 1gr 90 Euro
Regenerare Tisulara Ghidata Gtr (fara biomateriale) 850 Lei
Membrana collagen Hipro-sorb 15/20 70 Euro
Membrana collagen Hipro-sorb 20/30 85 Euro
Membrana collagen Hipro-sorb 30/40 100 Euro
Come as you are

Contacteaza-ne acum

Vrei sa te programezi la o consultatie, sa urmezi un tratament stomatologic sau … vrei sa ne saluti? ​Oricare ar fi motivul, ne-ar placea sa vorbim cu tine.


TELEFOANE & EMAIL

+40 751 051 096
+40 314 257 954
contact@drnassar.roADRESA CLINICA

Putul lui Zamfir 16
Bucuresti, Sector 1
Cod postal 011683Urmareste-ne

Social Media

Vrei sa ne imprietenim? Hai pe retelele de socializare!Copyright Dr. Nassar 2020. Toate drepturile rezervare.

ro_RORO
en_GBEN ro_RORO
Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Nassar?
Incepe conversatia acum!