centre de implantologie

Albire dentară profesională

suntem din ce în ce mai fascinați de dinții albi. zilnic vedem în filme celebrități care au dinții strălucitori și am vrea să le semănăm.

pentru a înțelege mai bine ce tip de albire se potrivește fiecăruia, iată o scurtă clasificare a categoriilor de albire care există:

1. albire externă / a feței vizibile a dinților;

2. albire internă / a interiorului dintelui, atunci când acesta își schimbă culoarea, după ce a fost tratat endodontic.

albirea externă

Albirea externă se clasifică, la rândul ei, astfel:

1. albire cu laser – biolaser

2. albire cu lampa UV

3. albire cu gutiere individuale

4. albire cu gutiere prefabricate (comert )
Primele 2 tipuri de albire (A si B) se pot realiza doar în cabinetul stomatologic, sub supravegherea medicului dentist.

Al treilea tip, cel cu gutiere individuale (C), are o fază ce se realizează doar în cabinet, urmată de albirea propriu zisă ce se poate face și acasă, și la clinică.

albirea internă

Acest tratament se realizează doar la stomatolog. În cadrul consultatiei, va fi analizată o radiografie retroalveolară a dintelui sau dinților afectați, corectitudinea tratamentului endodontic și a restaurarii post tratament.

Aici pot exista mai multe directive ce vor fi discutate, in detaliu, cu pacientul. În general, este recomandat retratamentul endodontic al dintelui, restaurarea acestuia în funcție de:
distrucția coronară (pierderea de țesut dentar sănătos) cu obturatie coronară
pivot sau coroana de acoperire
pivot și coroana de acoperire

​Eventualele discrepanțe mari de culoare se tratează complex, fiind nevoie de o reabilitate protetică a grupului frontal de dinți, pentru a obține nivelul de estetică dorit de pacient.

Albirea dinților acasă

Tratamentul de albire se face acasa cu peroxid de hidrogen (ca substanță activă) ce se gasește în produsele comerciale în concentrații diferite, asociată sau nu cu alte substanțe ajutătoare. Însă TIMPUL DE EXPUNERE este mai important decât concentrația substanței. Cu cât este mai îndelungat, cu atât este mai puțin benefic pentru sănătatea smalțului. De aceea, se recomanda ca primă variantă de albire cea porfesionala, cu LASER.

​Produsele comerciale au specificații diferite în ceea ce priveste uzul lor în propriul camin, de la 30-40 minute până la 12 ore.

​În cazul în care vă doriți o albire dentară este important să luați în calcul o consultație la medic, pentru a afla despre eventualele contraindicații locale sau generale ale acesteia.

​De exemplu, dacă aveți dinții integri, trebuie analizată eventuala prezență a tartrului (detartrajul si periajul sunt obligatorii înainte de albirea dentară) sau dacă există carii incipiente sau deja cavitare pe dinți.

Dacă dinții sunt cu obturații (plombe deja existente), rețineți că acestea nu se albesc si e foarte posibil să primiți indicația de a le schimba după albire (procedură recomandată la 2 săptamani după efectuarea albirii, deoarece eliberarea moleculelor de oxigen influentează adeziunea materialelor dentare).

Dacă dinții sunt acoperiti cu coroane sau fațete, atunci se ia în calcul viitorul estetic din mai multe perspective ( inclusiv protetice), si nu doar albirea în sine.

Medici stamatologi

SPECIALISTUL TAU IN ALBIREA DINTILOR

Medici stamatologi

Anca Constantin

Specialist în endodonție, estetică, protetică, pedodonție și prevenție oro-dentară.

albire dentara

Păstrează reducerea înregistrându-te acum!

Puteți rezerva imediat o programare prin formularul de mai sus sau nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau telefon.

Sună-ne acum

+40-373-807-737

LA STOMATOLOG

Albirea profesională

ALBIREA CU LASER

Varianta de albire dentara profesionala cu laserul durează aproximativ 8 minute.

ALBIREA CU GUTIERE INDIVIDUALE

Tratamentul de albire cu gutiere (individuale) este de 30-40 minute.

ALBIREA CU LAMPA UV

Timpul de albire in cazul lampii UV este de 20 de minute.

Google

Testimoniale

Nicolae CălinescuNicolae Călinescu
18:41 30 Apr 24
Beyond just treating dental issues, Dr. Nassar and her team understand the emotional aspects of dental care, providing empathy and support throughout.
Narcisa StăruialăNarcisa Stăruială
20:41 23 Apr 24
Best service
Aida IvanAida Ivan
08:15 23 Apr 24
Daniela ManeaDaniela Manea
16:06 22 Apr 24
Dr. Lorelei Nassar's clinic is, from my point of view, a friendly, warm, artistic place, which is atypical for an implantology clinic. I always cross the threshold with a smile on my face, I trust 100% in the applied procedures, but the most valuable thing is the very well trained staff. I enter smiling and leave laughing. I recommend this place with all my love. Thank you!
Tahir MahatTahir Mahat
21:16 20 Apr 24
Alexandra DomitianAlexandra Domitian
14:36 10 Aug 23
I always have a nice time coming to the clinic! The team is highly professional, and the friendly atmosphere instantly puts me at ease. The exceptional services they provided left me amazed. From the moment I walked in, I felt comfortable and well taken care of. This clinic truly stands out for its outstanding service and welcoming environment. I highly recommend it to anyone looking for a positive and stress-free dental visit.
Maria OlaruMaria Olaru
15:49 24 Jul 23
Had a great experience in the clinic. Dr. Nassar is a great professional and has a great team, totally recommend!
Capital Club ABCCapital Club ABC
16:26 19 Jul 23
If you need a place that can offer you both the dental treatmant and a wonderful feeling of being taken care of, this clinic is the place for you!
Ileana Marku MorosanuIleana Marku Morosanu
14:49 18 Jul 23
I have had state-of-the-art treatments and can only praise the team at Dr. Lorelei Nassar's clinic. A wonderful, professional and empathetic team that I highly recommend.
Daniela IonDaniela Ion
14:13 18 Jul 23
I had a great experience there! Dr.Nasar is an amazing woman and a great professional doctor! Proud of meeting her!🤩
js_loader

Video testimoniale

Simte-te perfect într-un spațiu conceput pentru confortul și bunăstarea ta

Îmbunătățește-ți zâmbetul cu cea mai bună stomatologie din București

Șase etaje dedicate excelenței dentare: Fiecare etaj găzduiește zone de tratament specializate, dotate cu instrumente și tehnologie de ultimă generație.

Un paradis în nordul vibrant al Bucureștiului: Bucură-te de confortul unei locații centrale în mijlocul farmecului cartierelor din nordul Bucureștiului.

O echipă de experți sub un singur acoperiș: de la ortodonți, până la parodonți și medici chirurgi de excepție , echipa noastră are expertiza pentru a răspunde tuturor nevoilor tale dentare.

Pacienții ne recomandă

Testimoniale video

Fiecare videoclip prezintă o poveste de succes a pacientului nostru. Videoclipurile prezintă pacienți care se bucură de siguranța și confortul oferite de implanturile dentare.

Clinica dentară a Dr. Lorelei Nassar din București este mai mult decât un loc pentru tratamente dentare; este o destinație de excelență în îngrijirea orală și facială. Cu o echipă de specialiști extrem de calificați, o facilitate de ultimă generație și o gamă largă de servicii, suntem dedicați să oferim cea mai bună îngrijire posibilă pacienților noștri. Fie că sunteți rezident local sau vizitator internațional, vă invităm să experimentați îngrijirea excepțională și expertiza care ne deosebesc.

Lăsați detaliile pentru 20% reducere la serviciile stomatologice!

+40 373 807 737