Come as you are!

TESTIMONIALE

Pentru medicii nostri, o vorba buna inseamna cea mai buna recomandare. Descopera testimonialele lasate de pacientii clinicii Dr. Lorelei Nassar si … hai sa ne cunoastem.

CONTACTPROGRAMARE ONLINE
Recenzii de 5 stele

DESPRE DR. LORELEI NASSARIi multumesc Dnei Dr. Lorelei Nassar pentru tot ce a facut pentru mine. Mi-a dat incredere in viata, m-a facut sa ies in lume si sa zambesc.

CRISTINA PAUN, BUCURESTI


I-as multumi Dnei Dr. Lorelei Nassar pentru ca acum ma simt altfel. Altfel ma hranesc si simt orice aliment pe care il mestec. Este extraordinar.

NINA MIHAILESCU, BUCURESTI


As recomanda-o pe doamna doctor Lorelei Nassar oricui, indiferent de varsta, pentru ca, intra-devar, au de-a face nu cu un medic, ci cu un prieten.

NARCISA STEFANESCU, BUCURESTI

Ei spun

CUVINTE CARE NE INCANTA


Agata Stefan

Doamna doctor a reusit sa ma faca sa imi inving teama de dentist. Recomand cu mare caldura!


AGATA


Erini

Pot sa sustin fara indoiala ca doamna doctor Lorelei Nassar este cel mai bun medic stomatolog.


ERINI


Alex

Ii multumesc doamnei doctor Lorelei Nassar pentru ca dupa 6 ani implantul meu nu are nicio problema.


AlexLa Dna Dr. mi-a placut foarte mult deschiderea. Este un om sincer, spune exact ce trebuie sa spuna pe intelesul fiecaruia. M-a ajutat si ii multumesc.

STELIAN PAUN, FRANTA


Mi-as dori sa existe mai multe clinici de genul acesta, multumesc Dr. Lorelei Nassar si sper sa poata rezolva cat mai multi pacienti cu probleme.

VALERICA MFTODE, BUCURESTI


Dna. Dr. Constantin m-a scapat de frica, mi-a dat incredere sa vin in continuare sa rezolv problemele. In 36 de ani nu a reusit nimeni acest lucru.

IOANA NICOLAE, BUCURESTI

Ce mai spun pacientii

DESPRE CLINICA


Este o clinica minunata. Dupa multe experiente, cu alte clinici, aici mi s-a oferit exact suportul medical si moral de care aveam nevoie. Este mai mult decat o clinica de implantologie.


Dr. Khaled mi-a schimbat perceptia despre vizitele la medicul dentist : de la sunetul frezei ce ma inspaimanta in copilarie la zambete sanatoase si bunadispozitie.


Servicii de calitate, atmosfera prietenoasa. Doctor perfectionist, calm si cu rabdare. Value for money sau pe romaneste, calitatea inaintea cantitatii.


Servicii stomatologice ireprosabile. Mai mult decat o clinica, o comunitate creata datorita efortului si dedicarii tuturor celor care lucreaza acolo.


Noi tratam

PACIENTII NE RECOMANDAIi sunt recunoscatoare dlui Dr. Khaled pentru toata grija pe care o are si ca indiferent de urgentele medicale pe care le-as avea va gasi o solutie rapida si nedureroasa.


ROMAN IULIA, BUCURESTI


Come as you are

Contacteaza-ne acum

Vrei sa te programezi la o consultatie, sa urmezi un tratament stomatologic sau … vrei sa ne saluti? ​Oricare ar fi motivul, ne-ar placea sa vorbim cu tine.


TELEFOANE & EMAIL

+40 751 051 096
+40 314 257 954
contact@drnassar.roADRESA CLINICA

Strada Puțul lui Zamfir 16,
București 011683,
RomâniaUrmareste-ne

Social Media

Vrei sa ne imprietenim? Hai pe retelele de socializare!Copyright Dr. Nassar 2020. Toate drepturile rezervare.

ro_RORO
ro_RORO en_GBEN
Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Nassar?
Incepe conversatia acum!