fatete_dentare_fara_slefuire.jpg

Fatetele se pot aplica prin 2 proceduri, cu slefuirea dintilor, adica cu preparatie, sau fara slefuire („no prep”). Desi exista mai multe tipuri de fatete dentare realizate din compozit sau materiale precum zirconiul sau ceramica (Lumineers, Emax, etc), nu toate fatetele pot fi utilizate oricand si oricum in metoda No Prep.

fatetarea_dintilor.jpg

​Preocuparea pentru estetica dentara si dento-faciala a crescut foarte mult in ultimii ani, astfel incat, in fiecare zi, pacientii ne intreaba ce pot face pentru a-si imbunatati aspectul estetic al danturii, de a beneficia de dinti albi, drepti si stralucitori. Exista multe solutii in acest sens, insa frecvent varianta optima este procedura denumita „fatetarea dintilor”.

fatete-portelan-avantaje-clinica.jpg

​Din ce in ce mai solicitate, fatetele se interpun la limita dintre estetica faciala si cea dentara, in realitate apartinanad amandurora. Pentru ca asa cum un zambet armonios si cald poate sa indice un anume tip de personalitate – un om inteligent, de succes, carismatic si cu incredere in el, deschidere si resurse, o aparitie estetica este intotdeauna deschizatoare de usi.

Come as you are

Contacteaza-ne acum

Vrei sa te programezi la o consultatie, sa urmezi un tratament stomatologic sau … vrei sa ne saluti? ​Oricare ar fi motivul, ne-ar placea sa vorbim cu tine.


TELEFOANE & EMAIL

+40 751 051 096
+40 314 257 954
contact@drnassar.roADRESA CLINICA

Putul lui Zamfir 16
Bucuresti, Sector 1
Cod postal 011683Oferta implant dentar
Urmareste-ne

Social Media

Vrei sa ne imprietenim? Hai pe retelele de socializare!Copyright Dr. Nassar 2020. Toate drepturile rezervare.

Open chat
1
Buna! 🖐
Ai o intrebare pentru Dr. Nassar?
Incepe conversatia acum!