Pacienta C.G. 49 ani, implanturi One by One intr-o zi

[bt_section layout=”boxed” top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”bottomSemiSpaced” skin=”inherit” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][bt_row][bt_column width=”1/1″][bt_text]

Astazi prezentam cazul pacientei C.G. in varsta de 49 ani, purtatoare a 2 implanturi sus care a dorit restabilirea arcadei superioare cu 6 implanturi dentare, respectiv 2 impanturi in mandibula.

Sitatia dentara initiala

Originara din Canada, pacienta in varsta de 49 de ani, fumatoare, a decis ca doreste reabiltarea dintilor de pe arcada maxilara.

Dupa cum se poate vedea in radiografia panoramica, pacienta noastra avea deja inserate 2 implanturi dentare.

[/bt_text][bt_image image=”2949″ caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”” target=”_self” hover_type=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_image][bt_text]

Solutia Dr. Nassar: Extractii si implanturi One by One

Pentru a reabilita total arcada maxilara, am ales ca solutie inlocuirea dintilor frontali cu 6 imlanturi AB. In acealasi timp, am adaugat 2 implanturi in mandibula.

Procedura a inceput cu extractia dintilor compormisi si a durat cateva ore, pacienta plecand acasa cu implanturi intr-o zi.

[/bt_text][bt_image image=”2950″ caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”” target=”_self” hover_type=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_image][bt_text]

Mai bine, nu-i asa?

Comparativ cu situatia initiala, implanturile plasate individual ofera nu doar o estetica superioara, ci si o rezistenta si stabilitate maxima.

[/bt_text][bt_image image=”2951″ caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”” target=”_self” hover_type=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_image][bt_text]

Datorita procedurii One By One – implant dinte cu dinte – pacienta noastra si-a redobandit estetica zambetului si increderea de sine. De asemenea, pacienta a promis ca va renunta la fumat, un motiv in plus pentru ca implanturile sa reziste pe intreaga durata a vietii. Pentru mai multe detalii despre această procedură, consultă pagina noastră de implant dentar într-o zi.

Ce urmează? Recomandări pentru îngrijirea implantului dentar

După realizarea implantului dentar, pacienta C.G. va trebui să urmeze anumite recomandări pentru a asigura o îngrijire adecvată a implantului și menținerea sănătății orale pe termen lung. Iată câteva sfaturi importante:

  • Igienă orală riguroasă: Pacienta noastră trebuie să continue să-și perieze dinții de cel puțin două ori pe zi cu o periuță de dinți moale și pastă de dinți non-abrazivă. Este important să nu omită utilizarea aței dentare sau a altor instrumente de curățare interdentară pentru a menține o igienă orală impecabilă.
  • Alegeri alimentare corecte: Pentru a proteja implantul său, trebuie să evite alimentele tari sau lipicioase care pot exercita presiune excesivă. Este important și să să opteze pentru o dietă echilibrată, bogată în legume, fructe și alimente moi care nu pun în pericol stabilitatea implantului.
  • Vizite regulate la medicul dentist: Pacienta noastră trebuie să ne viziteze periodic pentru a ne asigura că implantul său dentar se menține în stare optimă. Vom monitoriza starea implantului și vom oferi sfaturi și îndrumări specifice pentru a asigura o îngrijire adecvată.
  • Evitarea obiceiurilor nocive: Pentru a asigura o vindecare și o stabilitate adecvată a implantului, pacienta ar trebui să evite obiceiurile dăunătoare, cum ar fi fumatul sau mestecatul obiectelor dure. Aceste obiceiuri pot afecta în mod negativ sănătatea orală și pot compromite durabilitatea implantului său.

Încheiem cu satisfacția că am putut contribui la redobândirea zâmbetului și încrederii în sine a pacientei noastre, iar rezultatele obținute prin această procedură ne motivează să continuăm să oferim soluții dentare de înaltă calitate și personalizate.

IMPLANTURI AB by Dr. Lorelei Nassar
PROTETICA by Dr. Khaled Al Ghaeb

[/bt_text][/bt_column][/bt_row][/bt_section]

Articole blog

Puteți rezerva imediat o programare prin formularul de mai sus sau nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau telefon.

Interesata?

Contacteaza-ne si programeaza-ti consultatia

Ați putea dori, de asemenea

mai multe articole

Pacienții ne recomandă

Testimoniale video

Fiecare videoclip prezintă o poveste de succes a pacientului nostru. Videoclipurile prezintă pacienți care se bucură de siguranța și confortul oferite de implanturile dentare.

Clinica dentară a Dr. Lorelei Nassar din București este mai mult decât un loc pentru tratamente dentare; este o destinație de excelență în îngrijirea orală și facială. Cu o echipă de specialiști extrem de calificați, o facilitate de ultimă generație și o gamă largă de servicii, suntem dedicați să oferim cea mai bună îngrijire posibilă pacienților noștri. Fie că sunteți rezident local sau vizitator internațional, vă invităm să experimentați îngrijirea excepțională și expertiza care ne deosebesc.

Lăsați detaliile pentru 20% reducere la serviciile stomatologice!

+40 373 807 737