The Hollywood Smile!

[bt_section layout=”boxed” top_spaced=”not-spaced” bottom_spaced=”bottomSemiSpaced” skin=”inherit” full_screen=”no” vertical_align=”inherit” divider=”no” back_image=”” back_color=”” back_video=”” video_settings=”” parallax=”” parallax_offset=”” animation=”” animation_back=”” animation_impress=”” el_id=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][bt_row][bt_column width=”1/1″][bt_text]

The Hollywood Smile!

Suntem din ce în ce mai preocupați de aspectul nostru fizic și ne îngrijim tot mai des ca acesta să fie impecabil indiferent de vârsta pe care o avem sau condiția socială. Zilnic vedem în filme celebrități care au dinți strălucitori și am vrea să le semănăm. Estetica dentară și dento-facială a crescut foarte mult în ultimii ani, astfel încât, în fiecare zi apar noi tehnici inovative.


În zilele noastre, medicii folosesc cele mai avansate tehnologii și tehnici într-un cadru confortabil și modern, pentru a restaura aspectul natural, textura și fermitatea pielii.

Estetica dentară și dento-facială

Departamentul de estetică facială al clinicii noastre oferă servicii profesionale de remodelare și mărire a buzelor, umplerea și eliminarea ridurilor.

Este important de știut faptul că odată cu înaintarea în vârstă buzele își pierd din volum și apar acele crăpături inestetice. Aici se poate interveni cu ajutorului medicilor chirurgi care se ocupă de rejuvenarea și revitalizarea buzelor redând un aspect ce le conferă voluptozitate, echilibru și tinerețea acestora.

Mărirea în volum a buzelor cu acid hialuronic este una dintre cele mai solicitate proceduri de augmentare. Acestă procedură estetică are ca principal scop îmbunătățirea aspectului buzelor prin restaurarea formei, structurei și a volumului acestora.

[/bt_text][bt_image image=”4860″ caption_text=”” size=”” shape=”square” url=”” target=”_self” hover_type=”” publish_datetime=”” expiry_datetime=”” el_class=”” el_style=”” responsive=””][/bt_image][bt_text]

Intervenția cu acid hialuronic asupra buzelor este cea care oferă suport și formă țesuturilor buzei și vom putea avea în urma acesteia cele mai frumoase buze care contribuie la aspectul facial al pacientelor. Un avantaj important al intervenției cu acid hialuronic este acela că poate fi controlat de medic pentru a remodela și mări buzele în funcție de dorința pacientei.

Procedura aceasta se desfășoară de obicei sub anestezie locală – de obicei cremă, dar se poate efectua și prin blocarea ramurilor nervoase. Pentru mai multe informații despre această procedură, consultă pagina noastră de estetică facială.

În ceea ce privește ridurile pot fi multiple cauze ale apariției acestora. Reîntinerirea și prevenția îmbătrânirii faciale se poate realiza și prin tratamente de umplere, tratamente ce includ injectări cu acid hialuronic. Aceste tratamente netezesc și oferă pielii mai mult volum.

Cel mai des folosit de către medici chirurgi pentru eliminarea ridurilor este și în acest caz acidul hialuronic. Acesta se folosește pentru eliminarea ridurilor fine, medii și adânci din jurul ochilor, nasului și gurii . Tratamentul oferă rezultate excepționale. Acidul hialuronic face parte în mod natural din organismul uman, astfel încât folosirea unui produs de calitate superioară îl face practic inofensiv, reacțiile alergice fiind nule.

Nu uita că un zâmbet sănătos și strălucitor este o investiție în propria ta fericire și încredere în sine. Consultă medicul și începe călătoria spre un zâmbet de invidiat – un zâmbet demn de Hollywood!

[/bt_text][/bt_column][/bt_row][/bt_section]

Articole blog

Puteți rezerva imediat o programare prin formularul de mai sus sau nu ezitați să ne contactați prin e-mail sau telefon.

Interesata?

Contacteaza-ne si programeaza-ti consultatia

Ați putea dori, de asemenea

mai multe articole

Pacienții ne recomandă

Testimoniale video

Fiecare videoclip prezintă o poveste de succes a pacientului nostru. Videoclipurile prezintă pacienți care se bucură de siguranța și confortul oferite de implanturile dentare.

Clinica dentară a Dr. Lorelei Nassar din București este mai mult decât un loc pentru tratamente dentare; este o destinație de excelență în îngrijirea orală și facială. Cu o echipă de specialiști extrem de calificați, o facilitate de ultimă generație și o gamă largă de servicii, suntem dedicați să oferim cea mai bună îngrijire posibilă pacienților noștri. Fie că sunteți rezident local sau vizitator internațional, vă invităm să experimentați îngrijirea excepțională și expertiza care ne deosebesc.

Lăsați detaliile pentru 20% reducere la serviciile stomatologice!

+40 373 807 737